Παρατηρήσεις Βαλβέρδε, ενόψει Αρσεναλ

Στον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άρεσε η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναιτωλικό και γι` αυτό έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (6/12) με την Αρσεναλ.

"Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν παίξαμε όπως

είχαμε πει, δεν ήμασταν καλοί, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ωστόσο, δεν γίνεται να αντιδράμε με αυτό τον τρόπο. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά κάναμε το ακριβώς αντίθετο και δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά", είπε συγκεκριμένα ο ισπανός τεχνικός και μίλησε για το ματς με τον Αρσεναλ:

"Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τελείωσε για εμάς. Από εδώ και πέρα το ξεχνάμε και συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τρίτης, με την ’ρσεναλ. Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία".

Επίσης, ο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες του πως δεν πρέπει να σκέφτονται ότι η Αρσεναλ δεν έχει κίνητρο για το ματς: "Μην ακούτε αυτά που λένε ότι η ’ρσεναλ θα έρθει με απουσίες, θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με την ’ρσεναλ… Είδατε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Έπαιζε χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άσχετα με το ποιοι θα παίζουν για τον αντίπαλο".

Τέλος, ο Βαλβέρδε έκανε και παρατήρηση σε ορισμένους παίκτες που γκρινιάζουν πολύ μέσα στο ματς και χάνουν τη συγκέντρωσή τους: "Δεν μου αρέσει να μιλάτε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και να γκρινιάζετε για μία φάση. Μιλάτε πολύ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αλληλοβοηθιέστε και όχι να μιλάτε άσχημα ο ένας στον άλλον".

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, πάντως, την προετοιμασία του με πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους "κανονιέρηδες". Στις 19:00GR θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς και εκεί αναμένεται να φανούν και οι προθέσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε, σχετικά με την 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στους λονδρέζους.

Keywords
Τυχαία Θέματα