Φουλάρουν για ΑΕΚ στου Ρέντη

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ πλησιάζει και στου Ρέντη ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανεβάζει τους ρυθμούς και καταστρώνει τα πλάνα του για την 11άδα με τον Μακούν να προβάλει ως το μεγάλο φαβορία για αντί-Φέισα. Προλαβαίνει ο Μανιάτης, αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, δεν πρόλαβαν την προπόνηση Μέλμπεργκ και Γκρμπιτς.

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (12/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού

ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Γιάννη Μανιάτη, που προπονήθηκε πάλι χωρίς ενοχλήσεις και έθεσε υποψηφιότητα για την αποστολή του αγώνα.

Το να βρεθεί πάντως στο αρχικό σχήμα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού έχει μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης και ο Βαλβέρδε προορίζει για αντικαταστάτη του Τοροσίδη, τον Φρανσουά Μοντέστο.

Για ρόλο αντι-Φέισα, ο Βαλβέρδε δοκίμασε και σήμερα τον Μακούν, που όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε ματς των ερυθρολεύκων. Εκτός 11άδας αναμένεται να βρεθεί ο Μέλμπεργκ, που έχει διαδοχικά ματς με Ολυμπιακό και Εθνική Σουηδίας και ο βάσκος σκέφτεται να τον ξεκουράσει ενόψει Ντόρμουντ.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα ο Βαλβέρδε, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τον Μοντέστο δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τους Αβραάμ, Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας. Μακούν και Ορμπάιθ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, έχοντας τον Ιμπαγάσα μπροστά τους, ο Φουστέρ θα αναλάβει τη δεξιά πτέρυγα, ο Μιραλάς την αριστερή και ο Τζιμπούρ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Από εκεί και πέρα, στου Ρέντη επέστρεψαν σήμερα (12/10) οι Πάντελιτς και Ποτουρίδης, που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Αντίθετα, οι Μέλμπεργκ και Γκρμπιτς δεν πρόλαβαν την προπόνηση, αφού θα βρίσκονται στην Ελλάδα το βράδυ.

Ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Φέισα είναι καλύτερα. Ο σέρβος έκανε ελαφρύ τρέξιμο και ο στόχος είναι να προλάβει τη Ντόρτμουντ. Ο Τοροσίδης τέλος δεν έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποκατάστασής, αφού ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στα πλευρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα