Μαρκόπουλος: Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια

Αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ικαρο ο Σούλης Μαρκόπουλος, λαμβάνοντας ως δεδομένο την εικόνα που είδε από τους παίκτες του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

"Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο σύμφωνα με την λογική. Μετά από λίγο χρονικό διάστημα αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο σύνολο.

"Οι παίκτες είναι κουρασμένοι, φαίνονται πιασμένοι. Βέβαια, μετά από 20 ημέρες θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που υπάρχουν εντός και εκτός συνόρων", είπε ο έλληνας τεχνικός και

συμπλήρωσε:

"Ακόμη ψάχνουμε τους παίκτες μας, να δούμε τις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να βάλεις την κάθε κίνηση που θέλεις στον κάθε παίκτη. Αυτή την στιγμή βλέπεις ορισμένα πράγματα που γίνονται ή δεν γίνονται και απλώς τα επισημαίνεις".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο θέμα με την αναβολή της πρεμιέρας της Α1. "Μια εβδομάδα πριν η μια μετά το θέμα είναι να λυθεί η κατάσταση ώστε να ξέρουν οι ομάδες τι πρέπει να προσφέρουν, να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Υπάρχει αβεβαιότητα αυτή την στιγμή και αυτό είναι άσχημο".

Keywords
Τυχαία Θέματα