Πεδουλάκης: Προσοχή στο άγχος της πρεμιέρας

Το Περιστέρι υποδέχεται τον ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα της Α1 (23/10) και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να ξεπεράσουν το άγχος της πρεμιέρας για να πάρουν τη νίκη. Για δύσκολη αρχή έκανε λόγο από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης.

"Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα. Σχεδόν όλες οι ομάδες της Α1 είναι ανέτοιμες έχοντας πολλά νέα πρόσωπα

όπως και εμείς. Από εδώ και πέρα όμως τελειώνουν τα ψέμματα και μπαίνουμε σε ρυθμούς μάχης. Θα χρειαστεί σκληρή δουλειά γιατί τώρα ξεκινάει ένας μαραθώνιος που θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες", τόνισε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της σεζόν προκειμένου να ξεπεράσουμε και το δεδομένο άγχος της πρεμιέρας".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, σχολίασε: "Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία με υγεία και επίτευξη των στόχων τους. Όσον αφορά το παιχνίδι με το Περιστέρι, είναι μία πολύ δύσκολη αρχή. Παίζουμε με μία καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία. Εμείς ξεκινήσαμε αργά και δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Παρ' όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα