Ομπράντοβιτς: Να βρούμε κίνητρο

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το ματς της Κυριακής (23/10) με τον Αρη για την πρεμιέρα της Α1 και τόνισε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να βρει κίνητρο στο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

"Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι ο Αρης, που έχει το σεβασμό

μας. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να προσπαθήσουμε να βρούμε το κίνητρο, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ενώ δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο Αλεξ Μάριτς:

"Επιτέλους αρχίζει το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από καθυστέρηση μιας εβδομάδας. Αυτό που ελπίζω και περιμένω είναι να αρχίσουμε με νίκη. Ο αγώνας με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι πίσω μας, πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό και το μυαλό μας θα πρέπει να εστιάσει στον Αρη και μόνο. Η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θέλουμε πολύ να μπούμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα με μία νίκη.

Η ικανότητα υπάρχει και το ξέρουμε. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε ότι πει ο προπονητής μας, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να σεβαστούμε τον Αρη, αλλά και ότι ο αγώνας θα έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με την Πέμπτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα