Φερέιρα: Μπείτε μέσα και νικήστε τους!

Λίγα λόγια και σταράτα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, περιελάμβανε η ομιλία του Πορτογάλου τεχνικού στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. "Είστε καλύτεροι απ' αυτούς, μπείτε μέσα και νικήστε τους", ήταν το μήνυμα του. Απαντες στο Τριφύλλι έχουν αντιληφθεί πως με νίκη επί της ΑΕΚ
στο αυριανό (25/5, 20:30GR) κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα πάρουν την πρώτη θέση στην βαθμολογία των play off και αυτόματα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...Ετσι, τα πολλά λόγια είναι περιττά. Ο Φερέιρα, που ειρήσθω εν παρόδω, είχε γενέθλια σήμερα (σ.σ. έγινε 65 ετών) αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ενωση, λέγοντας στους παίκτες του, πως είναι καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και τους κάλεσε να μπουν μέσα και να νικήσουν."Εχουμε μιλήσει πολλές φορές για το Champions League και πόσο σημαντικό είναι για εμάς να πάρουμε την πρώτη θέση στα play off. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβω", τους είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: 

"Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είστε καλύτεροι παίκτες από αυτούς. Μπείτε στο γήπεδο και νικήστε τους", ήταν το μήνυμα του Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα