Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 93-61 του Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Οπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός πήρε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 93-61 του Αμαρουσίου στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την νέα σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Λινάρδου παρατάχθηκε με

επτά παίκτες από την εφηβική ομάδα και τέσσερις επαγγελματίες (Γκαγκαλούδη, Κογιαντίνοβιτς, Χαριτόπουλο, Ακεψιμαΐδη) στην σύνθεση της και μοιραία το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα από πολύ νωρίς.

Παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η ομάδα των βορείων προαστίων δυσκόλεψε τους πράσινους στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγήθηκαν 27-17 στο 10', ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να σταματήσουν τον Γκαγκαλούδη, ο οποίος πέτυχε τους 13 από τους 17 πόντους της ομάδας του.

Με τους Μάριτς και Βουγιούκα να κάνουν... πάρτι κάτω από τις δύο ρακέτες, ο Παναθηναϊκός άνοιγε σταδιακά την διαφορά, η οποία έφτασε τους 26 (56-30), στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε. Με τον νικητή να έχει κριθεί, οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, με τους γηπεδούχους να κρατούν την διαφορά σε υψηλό επίπεδο (76-43, 30').

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με το τελικό 93-61 και πήρε εύκολα το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα