Ενημέρωση στους παίκτες από Γόντικα για τα διοικητικά

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές σχετικά με τις διοικητικές εξελίξεις βρέθηκε την Τετάρτη (19/10) ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους πράσινους για την ύπαρξη τριών προτάσεων και τους ξεκαθάρισε πως κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα προκύψουν εξελίξεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προσπαθούν να μείνουν ανεπηρέαστοι από όσα συμβαίνουν στα διοικητικά του συλλόγου και για την ώρα φαίνεται να καταφέρνουν να αφήνουν εκτός αποδυτηρίων

τα προβλήματα.

Σχετικά με όσα διαδραματίζονται για την τύχη της ομάδας δεν μένουν "αδιάβαστοι", αφού την Τετάρτη (19/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως είχε κάνει στο παρελθόν φρόντισε να τους δώσει κάποιες απαντήσεις.

Έτσι, ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (19/10) και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, τονίζοντάς τους πως έχει η κατάσταση μέχρι τώρα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε στους παίκτες παρουσία και του προπονητικού επιτελείου ότι υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι για την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό. Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι επενδυτικές εταιρίες Axiom Capital και Arboris Capital.

Μάλιστα θέλησε να δώσει ένα στίγμα της πορείας των διαπραγματεύσεων λέγοντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είναι ένα βήμα πιο μπροστά, ενώ για τη δεύτερη πρόταση φάνηκε μάλλον απαισιόδοξος. Τέλος για την περίπτωση της τρίτης ανέφερε ότι περιμένει τις εξελίξεις και τι ακριβώς θα προτείνει.

Λίγο πριν αποχωρήσει τους υποσχέθηκε πως θα επανέρθει και πάλι από εβδομάδα όταν θα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα