Εκτακτη ΓΣ στην ΚΑΕ Αρης

Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων και σαφέστατη πρόθεση παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Αρης, ούτως ώστε (άπαντες) να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να αποφασίσουν για το μέλλον της εταιρίας. Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Αρης επιβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του Αρη δεν περιορίζονται στο αν θα αποκτηθεί ο Δημήτρης Τσαλδάρης ή αν θα ισχυροποιηθεί

η φροντ λάιν. Οι «κίτρινοι» έχουν πρόβλημα βιωσιμότητας και στα μέσα του επόμενου μήνα οι έχοντες τις μετοχές θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις.

Είναι σαφές ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες (και) ο Αρης... δεν βγαίνει. Ακόμη και στην περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς εξασφαλίσουν το μέγιστο ποσό από τις συμφωνίες με ΕΡΤ και ΟΠΑΠ, τα χρήματα που θα πάρουν δεν φτάνουν για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Διότι, η ατζέντα περιλαμβάνει την πληρωμή της τωρινής ομάδας με Εφορία και ΦΠΑ, λειτουργικά έξοδα της ΚΑΕ, έξοδα αγώνων, την αποπληρωμή μέρους των υποχρεώσεων προς τρίτους, την συνέπεια στις δόσεις της Εφορίας κ.α..

Υπό αυτές τις συνθήκες, η νυν διοίκηση αποφάσισε να κάνει κάτι... Που θα έπρεπε να είχε κάνει πριν από δύο χρόνια, δείχνοντας για πρώτη φορά την σκέψη της παραίτησης. Να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων και οι τελευταίοι να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας. Βέβαια, προς αυτή τη κατεύθυνση έπαιξε σπουδαίο ρόλο η απενεργοποίηση της ΣΑΡΙΣΑ. Η εταιρία των χρηματοδοτών της ΚΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στο έγγραφο κάλεσμα που δέχθηκε για να παραστεί στο διοικητικό συμβούλιο, είναι μεν ανακόλουθη των εξαγγελιών της, δείχνει πάντως ότι δεν σκοπεύει να διατηρήσει τον ρόλο που είχε τα τελευταία χρόνια.

Ως εκ τούτου, με τους μετόχους να παραμένουν ανενεργοί, τους χρηματοδότες να απέχουν, η ΚΑΕ Αρης έχει πρόβλημα.

Η λύση του Πρωτοδικείου συζητείται αρκετό καιρό τώρα, αλλά αποτελεί την έσχατη λύση. Υπάρχουν φορές όμως που ακόμη και οι έσχατες λύσεις αποκτούν τον χαρακτήρα των αναγκαστικών. Και στην περίπτωση που δεν υπάρξει ενεργοποίηση των μετόχων και των χρηματοδοτών, τότε θα προβάλλει ως η επικρατέστερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα