Τις τροποιήσεις του Βαρδινογιάννη στο MoU μελετάει ο Πρίγκιπας πριν την άφιξή του στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υπέγραψε το Memorandum of Understanding, αλλά έκανε και δύο μικρές τροποποιήσεις, οι οποίες φαίνεται πως θα καθυστερήσουν την ολοκλήρωση του deal με τον Πρίγκιπα.

Ο λόγος είναι πως η πλευρά του Πρίγκιπα θέλει να μελετήσει με προσοχή τις τροποποιήσεις του Τζίγκερ, πριν πέσουν οι υπογραφές κι έτσι το πιθανότερο είναι πως ο Πρίγκιπας δεν θα είναι το Σάββατο (21/10) στο ΟΑΚΑ για το ματς του Παναθηναϊκού

με τον Εργοτέλη.

Αλλωστε, όπως εγινε γνωστό, ο Πρίγκιπας ακύρωσε το ταξίδι του επειδή ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ, υποβλήθηκε σε επέμβαση και πρέπει να παραμείνει στο Παλάτι.

Ο Βλάσης Τσάκας, πάντως, έκανε δηλώσεις και τόνισε πως οι τροποποιήσεις του Τζίγκερ, δεν πρόκειται να χαλάσουν το deal, ωστόσο, ο Πρίγκιπας θέλει να μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλαγές που έκανε η πλευρά Βαρδινογιάννη, σχετίζονται με τον τρόπο που θα μπουν τα πρώτα 20 εκατομμύρια από την πλευρά του Πρίγκιπα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να ζητάει από τον Σουλτάν να βάλει άμεσα 5 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ ως χορηγία και στη συνέχεια να βάλει τα υπόλοιπα 15 στην ΑΜΚ.

Αλλη πηγή αναφέρει πως ο Τζίγκερ ζητάει από τον Πρίγκιπα να εγγυηθεί ότι θα λάβει μέρος σε δύο ΑΜΚ της ΠΑΕ.

Η ουσία είναι πως οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει πια στο τελικό τους στάδιο και είναι πολύ πιθανό πια η άφιξη του Πρίγκιπα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα