Εκδικάστηκαν οι υποθέσεις Βόλου, Καβάλας

Eκδικάστηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/10) από το Διοικητικού Εφετείο Αθηνών, οι αιτήσεις ακύρωσης των αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που είχαν καταθέσει οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

Οι δύο ΠΑΕ παρουσίασαν τα επιχειρήματά τους και περιμένουν τώρα την απόφαση, ελπίζοντας πως θα δικαιωθούν, ώστε να επανεξεταστούν οι φάκελοί τους από την ΕΕΑ.

Για

παρόμοιες αιτήσεις στο Διοικητικό Εφετείο, η απόφαση εκδίδεται σε περίπου τρεις μήνες, ωστόσο, λόγω του κατεπείγοντος της υπόθεσης, είναι πιθανό η απόφαση να βγει νωρίτερα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την τελική έκβαση της υπόθεσης και θεωρούν πως σε περίπτωση δικαίωσης, η ΕΕΑ θα πρέπει να επανεξετάσει το φάκελο τους και να τους χορηγήσει πιστοποιητικό.

Πάντως, η Σούπερ Λίγκα δεν πρόκειται να περιμένει αυτή την απόφαση και προχωράει σε συνεργασία με την ΕΠΟ το σχέδιο για πρωτάθλημα με 18 ομάδες, στο οποίο θα λάβουν μέρος, Λάρισα, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός και Δοξα Δράμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα