Δώνης: Φέραμε σε δύσκολη θέση τον ΟΣΦΠ

22:03 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του και την εμφάνιση της ομάδας του στο β' μέρος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, που επεσήμανε ότι ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με πολλές απουσίες.

"Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι ξέρατε όλοι ότι ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό με πολλές σημαντικές απουσίες. Νομίζω ότι στο κομμάτι

που δουλέψαμε της τακτικής, στο 4-4-2 του πρώτου ημιχρόνου, περιορίσαμε τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι έκανε μια-δύο ευκαιρίες στο α' μέρος. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που σκόραρε ο Ολυμπιακός, γυρίσαμε στο 4-3-3, που όσο περνούσε ο χρόνος, θεωρώ ότι η ομάδα μου είχε καλά τρεξίματα και καλύτερη κατοχή μπάλας.

Φέραμε τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Όταν παίζουν τόσοι νέοι παίκτες ένα τέτοιο ματς που είχαμε τόσες αλλαγές και συμπεριφέρονται τόσο πειθαρχημένα, δεν γίνεται να μην είσαι ευχαριστημένος. Ένα καλό στοιχείο που ήθελα να αναφέρω είναι για την παρουσία του Καραμάνου. Ο Ατρόμητος μπορεί να κερδίσει πολλά από αυτόν. Μέρα με τη μέρα θα εξελίσσεται", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Δώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο παίξατε πολύ παθητικά. Αυτό ήταν επιλογή σας; "Ξέρουμε όλοι στην ομάδα μας ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία. Όταν μία ομάδα έχει τόσες αλλαγές, κοιτάζει και παίζει με έναν αντίπαλο. Κοιτάξαμε να περιορίσουμε τους χώρους. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε την αναμενόμενη μεγάλη ποιότητα όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια για να προκαλέσουμε προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερες δυνάμεις και για αυτό παρουσιάσαμε αυτό το πρόσωπο".

Δικαιούταν κάτι παραπάνω ο Ατρόμητος; "Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Όποιος βάλει την μπάλα στα δίχτυα θα είναι ο νικητής. Πήγε το παιχνίδι πάντως όπως το περιμέναμε. Εμείς θέλαμε να βελτιωθούμε στα ματς εκτός έδρας. Με εξαίρεση το Χαριλάου, στα εκτός ήμασταν ανοικτοί στην αμυντική λειτουργία. Έτσι όπως παίξαμε σήμερα, πιστεύω να το βελτιώσουμε το θέμα των εκτός έδρας ματς και εκμεταλλευόμενοι το Περιστέρι, να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η πεντάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα