Δοκίμασε Βύντρα αντί Μαρίνου

Δύο προπονήσεις πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε πως σκέφτεται να αλλάξει κάτι στα πλάνα του. Να αντικαταστήσει τον Σέργιο Μαρίνο με τον Λουκά Βύνρα σκέφτεται ο πορτογάλος.

Μπορεί η 11άδα που επικράτησε στα προηγούμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ εκτός και ΑΕΚ

εντός να έμοιαζε ακλόνητη, ωστόσο ο 65χρονος τεχνικός έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης (16/11) πως δεν αποκλείεται να προβεί σε μια αλλαγή.

Συγκεκριμένα, στους βασικούς παίκτες της ενδεκάδας αντικατέστησε τον Στέργο Μαρίνο με τον Λουκά Βύντρα δείχνοντας να υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Στόχος όπως φαίνεται για τον 65χρονο τεχνικό είναι να έχουν βοήθειες οι Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο ψηλό παιχνίδι ενώ ο έμπειρος αμυντικός γνωρίζει πολύ από τέτοιου είδους επικίνδυνες αποστολές.

Πάθος και εντολή για ταχύτητα σε πάσες
Αυτό ωστόσο που ήταν άξιο αναφοράς στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν η εικόνα που έδειξαν άπαντες δείχνοντας να αντιμετωπίζουν το "οικογενειακό διπλό" ως κανονικό ματς δείχνοντας περίσσιο πάθος στις ενέργειές τους.

Η εικόνα αυτή ικανοποίησε απόλυτα τον Φερέιρα, που παρόλο αυτά σταματούσε αρκετά το ματς για να ζητάει ακόμα περισσότερη ταχύτητα και εξυπνάδα στο παιχνίδι και την ανάπτυξη.

"Παίξτε κάθετα και γρήγορα" ήταν η εντολή του για την προώθηση της μπάλας, ενώ ήθελε διαρκές κίνηση και εναλλαγές θέσεων από τους επιθετικούς. Τέλος ζητούσε πίεση από ψηλά όταν η ομάδα βρίσκονταν σε θέση άμυνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα