Δεκάδες τα θύματα του παιδεραστή

Η είδηση της σύλληψης του παιδεραστή προπονητή στην Κρήτη έχει προκαλέσει σοκ και τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια είναι ακόμη πιο ανατριχιαστικά.

Ο 47χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη και από το πρωί της Παρασκευής (2/12), δεκάδες μικρά αγόρια πέρασαν την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, κανένας δικηγόρος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος μέχρι στιγμής να αναλάβει την υπεράσπισή του, γεγονός που φανερώνει πως η δράση του είναι σοκαριστική.

Όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία 10 χρόνια ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των μικρών μαθητών και αθλητών που προπονούσε, αλλά και των οικογενειών τους.

Επίσης, το cretalive.gr, αρκετοί είναι αυτοί που ρίχνουν ευθύνες στην αστυνομία για το γεγονός ότι δεν κινήθηκε γρήγορα, καθώς οι πρώτες καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο, από οικογένεια μικρού μαθητή.

Από την πλευρά τους ωστόσο οι αστυνομικοί τονίζουν ότι εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης , έπρεπε να προχωρήσουν με προσοχή και μεθοδικότητα, ώστε να έχουν πολλά στοιχεία για την καταδίκη του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα