Χωρίς Λάζαρο, Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη η προπόνηση της Πέμπτης (19/5) στον ΠΑΟ

Χαμόγελα μετά από καιρό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, με τους πράσινους να δουλεύουν με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που με δύο νίκες θα τους οδηγήσουν στα προκριματικά του Champions League. Δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Χριστοδουλόπουλος, που δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη (19/5), ο Ιωαννίδης δεν γυμνάστηκε λόγω
ίωσης, ενώ απουσίαζε με άδεια ο Σπυρόπουλος. Η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση από την ομάδα του Τριφυλλιού επανέφερε το καλό κλίμα στην Παιανία και έβαλε ξανά τους πράσινους στο κόλπο για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα play off.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, σ' ένα ματς, που ο Φερέιρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κατσουράνη, που αποβλήθηκε με τον Βόλο.

Δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για μία ακόμη μέρα.

Ο Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης, ενώ ο Σπυρόπουλος δεν βρέθηκε καν στην Παιανία, καθώς είχε άδεια από τον Πορτογάλο τεχνικό για να διευθετήσει κάποια προσωπικά του θέματα.

Οσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα