Φαλκάο: Θέλω να μείνω στην Πόρτο

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πόρτο και την επόμενη χρονιά, εξέφρασε ο σκόρερ των θριαμβευτών του τελικού του Εuropa League, Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο κολομβιανός επιθετικός δήλωσε τα εξής:
"Το μόνο που σκέφτομαι είναι να απολαύσω αυτή τη στιγμή με την Πόρτο την επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να είμαι στην Πόρτο και το απολαμβάνω. Φυσικά, μία μέρα ίσως αγωνιστώ σε άλλα πρωταθλήματα αλλά τώρα θέλω να πάω την επόμενη χρονιά με την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ".Σχετικά
με την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2013, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρίβερ Πλέιτ είπε: "Και οι δύο πλευρές είναι θετικές και θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά".Δηλώσεις για τον τελικό έκανε κι ο Χουλκ: "Είναι ιστορικό αυτό που κάναμε. Αφού πρώτα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι, αυτό είναι ένα ακόμα τεράστιο επίτευγμα. Είναι μια υπέροχη χρονιά".Ερωτηθείς για το ποιοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην φετινή επιτυχημένη πορεία της Πόρτο, ο βραζιλιάνος επιθετικός είπε: "Μου είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Η έλευση του Βίλας-Μπόας, η προσπάθεια όλων μας, όλα βοήθησαν. Eχουμε μια υπέροχη ομάδα, γεμάτη από παίκτες-μαχητές, που κάθε φορά δουλεύουν για να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους".
Keywords
Τυχαία Θέματα