Χιμένεθ: Σήμερα είχαμε αλλού το μυαλό μας. Δεν πρέπει να κάνουμε κανά τέτοιο ματς

Απόλυτα ειλικρινής σχετικά με την κακή εικόνα της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν το μυαλό τους στον τελικό του κυπέλλου, υπογραμμίζοντας όμως πως δεν πρέπει να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση στα επόμενα παιχνίδια, για κύπελλο και play off. "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τον τρόπου που έπρεπε να αντιμετωπίσω και γω το ματς.
Μέχρι πριν κάποιες ώρες έπρεπε να σκεφτώ αν πρέπει να τρισκάρω με κάποιους παίκτες που χρειάζομαι για τον τελικό, αλλά από την άλλη υπάρχουν 15 μέρες ως τότε.Υπήρχαν όμως φόβοι για τιμωρίες, τραυματισμούς και φυσικά με αυτές τις συνθήκες δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το ματς προσφερόταν για συμπεράσματα και έβγαλα συμπεράσματα. Δεν παίζαμε κάποια πρόκριση, η απόσταση που υπήρχε από τον Παναθηναϊκό διατηρήθηκε και είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός για τα play off.Σήμερα είχαμε αρκετό έλεγχο του παιχνιδιού, κατοχή της μπάλας, ενώ είχαμε και τελειώματα, αλλά όχι το γκολ. Σε άλλα ματς χρειαζόμασταν περισσότερες φάσεις για να βάλουμε γκολ. ".Αναφορικά με τα επόμενα ματς, ήταν απόλυτος: "Ολα τα παιχνίδια στα play off θα είναι σαν τελικοί, συν αυτός του κυπέλλου και βεβαίως δεν πρέπει να ξανακάνουμε παιχνίδι σαν το σημερινό.Κατανοώ τη σημερινή εμφάνιση όμως, δεν τη δικαιολογώ βέβαια, αλλά γνωρίζαμε ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε τη βαθμολογία των play off. Ηταν ένα ματς που χρειαζόταν ψυχή και ένταση, αλλά όπως φάνηκε είχαμε αλλού το μυαλό μας".Προπόνηση για... λίγους
Στο μεταξύ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ηρακλή αλλά και όσοι πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγή (εκτός του Σκόκο), παρέμειναν στο ΟΑΚΑ για χαλαρή προπόνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα