Χατζηθεοδώρου - Ολυμπιακός 7-6

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, η Χίος νίκησε 7-6 τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών.

Το παιχνίδι άνοιξε με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να σκοράρει σε βάρος της παλιάς του ομάδας, για το 1-0 για τη Χίο. Ο Μάζης ισοφάρισε με πέναλτι και ο Ντόσκας με τον ίδιο τρόπο έκανε για τη Χίο το 2-1, σκορ με το οποίο τελείωσε η

πρώτη περίοδος.

Το δεύτερο οκτάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι με άμυνα που τσάκιζε κόκαλα και τον Μπλάνη να βρίσκει δίχτυα, έκαναν ένα σερί 0-4, περνώντας μπροστά 5-2.

Ο Χατζηθεοδώρου "μίλησε" δύο φορές για τη Χίο, στο τρίτο οκτάλεπτο, και ο Μπλάνης μία για λογαρισμό του Ολυμπιακού. Επιμέρους σκορ 2-1 και 4-6 υπέρ του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσει η τέταρτη και καθοριστική 4η περίοδος.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου έκλεισε ακόμη περισσότερο την ψαλίδα του σκορ, με το ξεκίνημα του 4ου οκταλέπτου, μειώνοντας σε 5-6 για τη Χίο. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά αρχικά το δοκάρι και εν συνεχεία ο Δεληγιάννης (σε τετ α τετ με τον Βλοντάκη), έσωσαν τον Ολυμπιακό.

Προς στιγμήν, αφού η Χίος έκανε τη μεγάλη ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το 6-6 διαμόρφωσε ο Αντώνης Βλοντάκης με γυριστό από τη θέση του φουνταριστού, 40" πριν το τέλος και ο Χατζηθεοδώρου 7" πριν το τέλος, χάρισε στην ομάδα του τη μεγάλη νίκη

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-4, 2-1, 3-0

ΧΙΟΣ: Χατζηθεοδώρου 5, Ντόσκας, Βλοντάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλάνης 3, Μάζης, Μουρίκης, Κόλιανιν

Keywords
Τυχαία Θέματα