Βιτόλο: Τράπεζα ο Παναθηναϊκός!

Με αφορμή την οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει στην χώρα μας, ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, τονίζοντας πως παρά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αφού ο Παναθηναϊκός είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Αφού περιέγραψε γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, ο

Ισπανός μέσος μίλησε και για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, λέγοντας πως θα παίξουν με υψηλό ηθικό, καθώς η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε στην εκπομπή "El Larguero" του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser" λέγοντας αρχικά για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας: "Η Ελλάδα βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο αν και η αλήθεια είναι πως εμάς τους ποδοσφαιριστές στην πραγματικότητα δεν μας έχει αγγίξει άμεσα η κατάσταση, δεδομένου και του ότι ο κόσμος εξακολουθεί να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί τους αγώνες παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει".

Ωστόσο, ο Ισπανός μέσος ξεκαθάρισε πως: "εγώ προσωπικά έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας και στο θέμα των πληρωμών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Για την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, ανέφερε: "Στο θέμα των τιμών, είναι όπως και στην Ισπανία. Ο κόσμος πάει στο γήπεδο. Για παράδειγμα μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ συγκεντρώνει 22.000 οπαδούς. Φαίνεται πως το ποδόσφαιρο παραμένει η σημαντικότερη διέξοδος για τους ανθρώπους της χώρας".

Ερωτηθείς για το πως βιώνει την καθημερινότητα μακριά από τα γήπεδα, σχολίασε: "Η κρίση πάντως δεν φαίνεται στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Αλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο, ο κόσμος εξακολουθεί να κυκλοφορεί και το εμπόριο συνεχίζεται κανονικά. Η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά εμφανίζεται παντού σε όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα είναι πως δεν φαίνεται να μπορεί να βρει λύσεις σε όλο αυτό το ζήτημα. Γι αυτό και κάθε βδομάδα υπάρχουν διαδηλώσεις από όλα τα επαγγέλματα που αναζητούν το δίκιο τους".

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας: "Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ με το ηθικό μας να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα