F1: Εν αναμονή των δοκιμών του Κούμπιτσα με μονοθέσιο η Renault

Ο επικεφαλής της Renault, Ερίκ Μπουγιέ, παραδέχτηκε ότι παρατηρείται καθυστέρηση στο ζήτημα του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, καθώς περιμένει νέα για το αν ο πολωνός οδηγός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην F1 του χρόνου.

Ο Κούμπιτσα πρόκειται να κάνει δοκιμές με μονοθέσιο ώστε να διαπιστωθεί η ετοιμότητά του, με την προοπτική να ανακτήσει τη θέση του στην Renault

για το 2012, ωστόσο ο Μπουγιέ είπε πως δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία.

"Εχουμε τα πάντα έτοιμα", τόνισε ο γάλλος. "Τα μονοθέσια του 2009 είναι έτοιμα στο γκαράζ, έτοιμα να ανάψουν τους κινητήρες. Τώρα περιμένουμε από εκείνον να μας πει ότι είναι έτοιμος.

"Η τελευταία πληροφόρηση που έχω είναι ότι πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε πώς θα χειριστούμε το comeback του. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να δεσμευτεί μέσα στις επόμενες μέρες. Τις επόμενες εβδομάδες ίσως, αλλά όχι τις επόμενες μέρες".

Επίσης, ο Μπουγιέ εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τις ελπίδες του Κούμπιτσα να επιστρέψει στην F1 του χρόνου, τουλάχιστον μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί μέσα στην πίστα.

"Ξέρω ότι οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι και χαίρομαι για αυτό, γιατί είμαι ο πρώτος που εύχομαι να έχω τον Ρόμπερτ πίσω στο μονοθέσιο, αλλά κανείς δεν ξέρει", πρόσθεσε ο Μπουγιέ.

"Μέχρι να τον δούμε να οδηγεί ένα αγωνιστικό με ταχύτητα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Και δυστυχώς πρέπει να κρατήσουμε ανοιχτή την επιλογή του να μην τον έχουμε πίσω. Είμαι σε τακτική επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, όμως έως ότου οδηγήσει το μονοθέσιο δεν γνωρίζουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα