Χαλπερίν: Το Κύπελλο δεν είναι αρκετό

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της WIND και τόνισε πως όλα τα εύσημα για την δική του αγωνιστική άνοδο, πρέπει να πάνε στον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Ο ισραηλινός άσος επεσήμανε ακόμα πως η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν αρκεί στον Ολυμπιακό, του οποίου ο μεγάλος στόχος ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα Ελλάδας.
Για τις μάχες με τον Αρη για τα ημιτελικά των πλέι οφ:
"Συμφωνήσαμε όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια, ότι η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν μεγάλη επιτυχία, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Οπότε τα πανηγύρια έληξαν μέσα σε λίγες ώρες και το μυαλό μας είναι στη σειρά με τον ’ρη. Πάνω σε αυτά τα παιχνίδια δουλέψαμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να σκεφτόμαστε μόνο τον ’ρη. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά το καταφέρνουμε μέχρι στιγμής μια χαρά. Είμαστε πολύ σοβαρή ομάδα για να υποτιμήσουμε τον ’ρη. Γνωρίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι και μένει να το αποδείξουμε στα παιχνίδια που θα παίξουμε με τον ’ρη".Για την αγωνιστική άνοδο του ίδιου φέτος:
"Όλα τα εύσημα πάνε στον κόουτς. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν έπαιζα πολύ, αλλά συνέχιζα να προπονούμαι πολύ σκληρά γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ευκαιρία και η επιβράβευση. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και βρήκα το ρόλο μου μέσα στην ομάδα και μπορώ να τη βοηθάω. Νιώθω πιο άνετα πλέον και σε αυτό έχει συμβάλλει τόσο ο προπονητής μας όσο και οι συμπαίκτες μου που πιστεύουν σε μένα. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω τον Ολυμπιακό".Για τις τρείς νίκες επί του Παναθηναϊκού φέτος:
"Θα σημαίνουν πάρα πολλά αν μπορέσουμε στο τέλος και κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αν όχι, τότε όλοι θα τις ξεχάσουν πολύ γρήγορα. Στους τελικούς θα ξανασυναντήσουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και θα πρέπει να τον νικήσουμε τρεις φορές μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες. Γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο θα είναι παρά πολύ δύσκολο, αλλά αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, τότε δεν βλέπω γιατί να μην τα καταφέρουμε. Είναι πάντως σπουδαίο για το Ελληνικό μπάσκετ, να μονομαχούν αυτές οι δύο οι ομάδες και να προσφέρουν θέαμα. Η συνέχεια θα είναι πολύ σημαντική". Για την παραπάνω βάση, που δίνει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα:
"Επειδή το μεγάλο έπαθλο είναι το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο κύπελλο για μένα και για τον Ολυμπιακό και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Όμως απλά δεν είναι αρκετό. Γνωρίζω πως πήραν πολύ μεγάλη χαρά οι φίλαθλοί μας κι ελπίζω ότι θα είναι κοντά μας, γεμίζοντας το ΣΕΦ μέχρι το τέλος των φετινών πλέι οφ της Α1. Το πιο σημαντικό τρόπαιο για εμάς, είναι αυτό που δεν μπορέσαμε ούτε πέρυσι να πάρουμε, δηλαδή το πρωτάθλημα Ελλάδος. Η προσοχή μας είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτόν τον στόχο". Για τις απουσίες, λόγω τραυματισμών:
"Παίξαμε χωρίς Σπανούλη, Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλο στον τελικό. Μας έλειψαν αυτοί οι παίκτες. Όμως αυτό που κάνει τον Ολυμπιακό ξεχωριστό φέτος είναι πως ο καθένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει κάτι έτσι ώστε να μη φανούν οι απουσίες που υπάρχουν. Όλοι μας είμαστε πανέτοιμοι για να προσφέρουμε".Για τις 6 νίκες, που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκ
Keywords
Τυχαία Θέματα