Μπουγιέ: Λήξαν το συμβάν με Πετρόφ μετά τη συγγνώμη του

Ο επικεφαλής της Lotus Renault GP, Ερίκ Μπουγιέ, θεωρεί λήξαν το ζήτημα που προέκυψε από τις επικριτικές δηλώσεις του Βιτάλι Πετρόφ κατά της ομάδας, έπειτα από την κίνηση του ρώσου να ζητήσει γραπτώς συγγνώμη.

Η επίθεση του Πετρόφ έγινε μέσω της ρωσικής τηλεόρασης αμέσως μετά το τέλος του GP Αμπου Ντάμπι, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Renault

δεν έχει εξελίξει καθόλου το μονοθέσιό της και έχει υποπέσει σε πολλά λάθη με τη στρατηγική της στους αγώνες.

Ομως ο ρώσος οδηγός προσπάθησε να τα... μαζέψει , στέλνοντας σήμερα, Παρασκευή (18/11), μια επιστολή προς τους ανθρώπους της ομάδας για να απολογηθεί για τα σχόλιά του, τα οποία χαρακτήρισε "άκομψα" και "αχρείαστα".

Ο Μπουγιέ έκανε δεκτή τη συγγνώμη του Πετρόφ, δικαιολογώντας το ξέσπασμά του ως μια ανθρώπινη αντίδραση πάνω στην ένταση της στιγμής.

"Η συνέντευξη έγινε λίγα λεπτά αφότου ο Βιτάλι βγήκε από το μονοθέσιο την περασμένη Κυριακή", είπε ο Μπουγιέ στο επίσημο website της Renault.

"Ο αγώνας ήταν δύσκολος, εκείνος ήταν στενοχωρημένος που δεν βαθμολογήθηκε και ήταν εξαντλημένος. Οι οδηγοί δεν είναι ρομπότ, είναι άνθρωποι.

"Επίσης, όπως κάθε οδηγός, ο Βιτάλι είναι αγωνιστής. Αν βρισκόταν στο βάθρο στο Αμπου Ντάμπι, τότε θα παραπονιόταν επειδή δεν κέρδισε τον αγώνα.

"Παίρνουμε αυτό το περιστατικό όπως ακριβώς είναι: ένα περιστατικό. Ο Βιτάλι ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα και έστειλε ένα e-mail σε όλους τους υπαλλήλους στο Ενστοουν. Από τη δική μας την πλευρά, θεωρούμε το θέμα λήξαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα