Μπόλονι: Είμαστε το φαβορί

Αποδέχθηκε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τη νίκη στον αγώνα με τη Σάμροκ, όχι όμως και για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Λάσλο Μπόλονι ξεκαθάρισε ότι " ...δεν θέλω να φορτώσω τους παίκτες μου με επιπλέον πίεση» στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, έκρινε απαραίτητοι να βγάλουν οι παίκτες του από το μυαλό τους τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ημερών κι έκρινε ότι η αποτελεσματικότητα τους ΠΑΟΚ στις φάσεις που θα δημιουργήσει θα κρίνει το αποτέλεσμα.

"Ετοιμαστήκαμε

για να αντιμετωπίσουμε τη Σάμροκ όπως και τις άλλες ομάδες κι ελπίζουμε στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, κάποιος από εσάς μου είπε ότι ο Οκτώβρης είναι συνήθως ένας μήνας ιδιαίτερος για τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να σας πω ότι το ίδιο είχα ακούσει και για τον Σεπτέμβριο που όμως δεν ήταν καλός μήνας για μας. Πρέπει να βγάλουμε τις δύσκολες στιγμές από το κεφάλι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Η αποτελεσματικότητά μας στην επίθεση και η αποφυγή λαθών στην άμυνα είναι το κλειδί για μας", είπε αρχικά ο Μπόλονι και ρωτήθηκε για το αν τον φοβίζει κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα. "Δεν υπάρχει κάτι που να φοβάμαι στο ποδόσφαιρο. Φοβάμαι μόνο μην χάσω δικούς μου ανθρώπους".

Ο ρουμάνος ρωτήθηκε για το αν έχει διακρίνει πρόβλημα στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης της ομάδας. "Δεν θεωρώ ότι η ομάδα έχασε την αυτοπεποίθηση της. Είναι άλλο να παίζεις με τη Βαλερένγκα και μετά να έχεις τη Ξάνθη κι άλλο να πηγαίνεις στο Καζάν και μετά να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα συγκέντρωσης".

Ρωτήθηκε για το αν νιώθει ότι ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τη Σάμροκ Ρόβερς. "Υποχρέωση έχεις μόνο ένα πεθάνεις μια φορά. Ξέρουμε πολύ καλά τα αποτελέσματα και τι έχουν κάνει στην έδρα τους. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά και ποιες θα είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, εφόσον πάρουμε αύριο το αποτέλεσμα που θέλουμε", απάντησε και συμπλήρωσε.

"Είτε παίζεις με τη Βαλερένγκα είτε σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο, πάντα έχω τις ίδιες απαιτήσεις από τους παίκτες μου και περιμένω να δώσουν το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε την σημασία του αγώνα απέναντι στη Σάμροκ", ενώ ρωτήθηκε για το παιχνίδι που περιμένει να γίνει. "Κάθε ομάδα που παίζει στην έδρα της, πάντα γίνεται πιο επιθετική, αλλά δεν περιμένω ένα παιχνίδι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έγινε στη Τούμπα".

Από τον Μπόλονι ζητήθηκε να αναφέρει τα καλά στοιχεία που διέκρινε στη Σάμροκ και απάντησε ότι " ...η προσοχή μου είναι στραμμένη στη δική μου ομάδα και δεν μπορώ να απαντήσω. Εχει πάντως καλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο", είπε για να καταλήξει ότι " ...οι δύσκολες στιγμές πρέπει να μείνουν πίσω μας, όπως πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τη Σάμροκ".

Ο Μπόλονι ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει τον τίτλο του φαβορί εφόσον κερδίσει τη Σάμροκ. "Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί στο γκρουπ για χίλιους δύο λόγους. Μια απλή ανάγνωση των οικονομικών δεδομένων των ομάδων βοηθάει τον καθένα να κατα

Keywords
Τυχαία Θέματα