Παρουσίασε Ρόσι η Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα παρουσίασε την Τρίτη (8/11) το νέο της προπονητή, Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος αντικατέστησε τον Σίνισα Μιχαϊλοβιτς.

"Η πρώτη μου σκέψη πηγαίνει στους παράγοντες της Φιορεντίνα, τους οποίους ευχαριστώ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να προπονήσω μία τόσο σημαντική ομάδα.

Μου αρέσουν οι ιντριγκαδόρικες προκλήσεις και αυτή είναι τέτοια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός των Λάτσιο και Παλέρμο, για να μιλήσει στη συνέχεια για τον άνθρωπο από τον οποίο πήρε τη σκυτάλη.

"Η δεύτερη σκέψη μου είναι αφορά τον Μιχαΐλοβιτς. Ξέρω ότι πέρα

από την απόλυση, είναι ενοχλητικός να ξέρεις ότι δεν είχες την ευκαιρία να ολοκληρώσεις το έργο σου. Σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια του".

Ποιος είναι όμως ο βασικός στόχος του με τη νέα του ομάδα; "Η αποστολή μου είναι να δώσω ψυχή στην ομάδα, γεγονός που οδηγεί στο καλό ποδόσφαιρο.

Εάν δεν το πετύχω αυτό δεν έχει νόημα να κάνω δηλώσεις για το που θέλω να φτάσω με τη Φιορεντίνα. Δεν πρέπει να βάζουμε στόχους αλλά να τους πετυχαίνουμε".

Κληθείς τέλος να κάνει το δικό του σχόλιο για το τι δεν πήγε καλά στους "βιόλα" στις πρώτες 10 αγωνιστικές (12οι με μόλις μία νίκη στα επτά τελευταία ματς), είπε:

"Εαν ήξερα τι πήγαινε στραβά θα ήμουν ’γιος... Δώστε μου χρόνο να δουλέψω με τους παίκτες για να το βρω".

Απίθανο σενάριο για Μιχαϊλοβιτς-Ολυμπιακό
Μετά την αποπομπή του Μιχαϊλοβιτς από τη Φιορεντίνα, κυκλοφόρησαν κάποια απίθανα σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον σέρβο τεχνικό, που φέρεται να βασίζονται σε δηλώσεις του ίδιου του Μιχαϊλοβιτς. Προφανώς, φυσικά, και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα...

Keywords
Τυχαία Θέματα