Απάντηση στην απάντηση του Ολυμπιακού διέρρευσε από την Παιανία, με τον Παναθηναϊκό να συνιστά ψυχραιμία στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Απάντηση στην απάντηση του Ολυμπιακού διέρρευσε από την Παιανία, με τον Παναθηναϊκό να συνιστά ψυχραιμία στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι πράσινοι κατηγορούν τον μεγαλομέτοχο των ερυθρολεύκων για έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν αφήνουν ασχολίαστη την αναφορά του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές

περιπέτειές του, τονίζοντας πως "θα περιμέναμε από εκείνους που έμειναν εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο να είναι πιο ταπεινοί στις δηλώσεις τους".

"Την ψυχραιμία του έχει χάσει αυτός που κάθε εβδομάδα βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον τηλεκριτικό διαιτησίας, σχολιάζοντας φάσεις, μοιράζοντας βαθμούς, απειλώντας διαιτητές και την ΚΕΔ και αποφασίζοντας μονόπλευρα εάν οι φάσεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα της ομάδας τους ή όχι, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα.

Με τη στάση του αυτή δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής πολιτείας.

Όσον αφορά στα πικρόχολα σχόλια για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του

Keywords
Τυχαία Θέματα