Αντούριθ πρότεινε ο Βαλβέρδε

Την απόκτηση του ’ριτς Αντούριθ έχει εισηγηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής.

Οπως αναφέρεται, ο ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν "καίγεται" για μεταγραφές, όμως αν υπάρχει η δυνατότητα θα ήθελε τον 30χρονο επιθετικό στην ομάδα.

Τη φετινή σεζόν ο Αντούριθ έχει παίξει σε 13 ματς (9 στο ισπανικό

πρωτάθλημα, 4 στο Champions League) και έχει πετύχει 2 γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια, ενώ το συμβόλαιό του με τις νυχτερίδες λήγει το καλοκαίρι του 2013.

"Έχουν έρθει στη Βαλένθια εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για να συζητήσουμε για την μεταγραφή του Αντούριθ στην ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ονόματα, όμως μπορώ να σας μεταφέρω ότι βρέθηκαν εδώ ένας μάνατζερ και ένας συνεργάτης του, οι οποίοι μας είπαν ότι έχουν εξουσιοδότηση από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουμε την πιθανότητα μετακίνησης του παίκτη μας στην Ελλάδα. Κάναμε τις πρώτες επαφές και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ για την ώρα να πω τίποτα περισσότερο", αναφέρει η πλευρά της ισπανικής ομάδας στον Πρωταθλητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα