NBA: Ζήτησε και επίσημα ανταλλαγή από τους Μάτζικ ο Χάουαρντ

Η επιθυμία του Ντουάιτ Χάουαρντ να αποχωρήσει από το Ορλάντο, πήρε επίσημη μορφή.

Οπως αναφέρει το Associated Press, επικαλούμενο πηγή που γνωρίζει την υπόθεση, ο δυναμικός σέντερ κατέθεσε αίτημα προς τους Μάτζικ το Σάββατο (10/12), ώστε να παραχωρηθεί αλλού με ανταλλαγή.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, εκπρόσωπος της ομάδας επιβεβαίωσε ότι έχει δοθεί η άδεια στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, Ντάλας Μάβερικς και Λος Αντζελες Λέικερς για να συζητήσουν με τον αντζέντη του

Χάουαρντ πιθανές ανταλλαγές.

Φαβορί για την απόκτηση του τρεις σερί φορές αμυντικού της χρονιάς του NBA είναι οι Νετς, οι οποίοι τον θέλουν για να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίδυμο μαζί με τον πλέι-μέικερ Ντερόν Γουίλιαμς, ενόψει της μετακίνησής τους στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης του χρόνου.

Οι Νετς είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον νεαρό σέντερ Μπρουκ Λόπεζ μαζί με δύο μελλοντικά νταφτ πικ πρώτου γύρου για τον Χάουαρντ.

Οι Μάβερικς ενδιαφέρονται εξίσου ζεστά για τον 26χρονο σταρ, αλλά δεν φαίνεται να διαθέτουν τα περιουσιακά στοιχεία για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Ορλάντο, ενώ οι Λέικερς είναι απασχολημένοι αυτή τη στιγμή με την ανταλλαγή για τον Κρις Πολ, αν και μπορεί να δελεάσουν τους Μάτζικ δίνοντάς τους τον Αντριου Μπάινουμ.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το τρέχον συμβόλαιό του, ο Χάουαρντ έχει την επιλογή να γίνει free agent το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε όποια ομάδα κι αν καταλήξει με ανταλλαγή, θεωρείται βέβαιο ότι θα υπογράψει μαζί της νέα συμφωνία, με τους μέγιστους όρους που επιτρέπονται σε χρονική διάρκεια και χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα