NBA: Ξανάρχισαν οι συζητήσεις για την ανταλλαγή του Κρις Πολ

Η τριμερής ανταλλαγή ανάμεσα στους Νιου Ορλεανς Χόρνετς, Λος Αντζελες Λέικερς και Χιούστον Ρόκετς, που θα στείλει τον Κρις Πολ στο Λ.Α., δεν αποκλείεται τελικά να γίνει πραγματικότητα, καθώς ο τζένεραλ μάνατζερ των Χόρνετς, Ντελ Ντεμπς, πήρε το ΟΚ για να ξεκινήσει ξανά διαπραγματεύσεις με τις άλλες δύο ομάδες.

Η συμφωνία έμοιαζε οριστική χτες (9/12), αλλά ο κομισάριος του NBA, Ντέιβιντ Στερν, επενέβη για να την ακυρώσει εκ μέρους της λίγκας, στην οποία ανήκουν οι Χόρνετς, κρίνοντάς την ασύμφορη για

την ομάδα.

"Ναι, μου έχει δοθεί η αυτονομία για να κάνω άλλη ανταλλαγή", επιβεβαίωσε ο Ντεμπς. "Εχουμε γυρίσει τη δουλειά και όλα είναι πάνω στο τραπέζι".

Ο πυρήνας της αρχικής ανταλλαγής ήταν ο Πολ να πάει στους Λέικερς, ο Πάου Γκασόλ στους Ρόκετς και οι Λαμάρ Οντομ, Κέβιν Μάρτιν και Λουίς Σκόλα στους Χόρνετς.

Τώρα, οι τζένεραλ μάνατζερ των τριών ομάδων καλούνται να τροποποιήσουν τη συμφωνία, σε βαθμό που θα ικανοποιήσει τον Στερν αρκετά ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Οσον αφορά έναν άλλο σούπερ σταρ του NBA εκτός από τον Πολ, που μπορεί να γίνει free agent το επόμενο καλοκαίρι, τον Ντουάιτ Χάουαρντ, έγινε γνωστό ότι οι Ορλάντο Μάτζικ έδωσαν το ελεύθερο στον ατζέντη του για συζητήσει ενδεχόμενες ανταλλαγές με τις ενδιαφερόμενες ομάδες, δηλαδή τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, τους Ντάλας Μάβερικς και τους Λέικερς.

Ταυτόχρονα, οι Μάτζικ προσπαθούν να οριστικοποιήσουν μια συμφωνία sign-and trade με τους Μπόστον Σέλτικς για την απόκτηση του free agent φόργουορντ-σέντερ, Γκλεν "Big Baby" Ντέιβις, παραχωρώντας στους πράσινους τον φόργουορντ Μπράντον Μπας.

Keywords
Τυχαία Θέματα