Μιχαλήτσος: Αδικη η αποβολή του Φατί

Εκνευρισμένος από την άδικη αποβολή του Ρικάρντο Φατί, ο Γιάννης Μιχαλήτσος εκτίμησε ότι ο Αρης δεν πήρε αυτό που δικαιούταν στο Περιστέρι. Ο υπηρεσιακός προπονητής του Αρη, υποστήριξε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παίκτης αποβάλλεται αδίκως», ενώ μίλησε για τον Μασουέλ Μασάδο τονίζοντας ότι «σε δύο ημέρες μέσα, κατάλαβε πάρα πολλά».

Β«Στο πρώτο ημίχρονο αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, γιατί θα

μπορούσαμε να προηγηθούμε τουλάχιστον με 0-1 ίσως και με 0-2. Μετά ισορρόπησε το παιχνίδι ο Ατρόμητος, αλλά η καθοριστική φάση του αγώνα είναι αυτή της αποβολής που δεν υπάρχει. Δεν μας αρκεί η ισοπαλία, αλλά έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και σε άλλες αμφισβητούμενες φάσεις όπως με τον Κατίδη για μια φάση που ίσως του έγινε πέναλτι. Όταν όμως μένεις με παίκτη λιγότερο, τότε υποχρεωτικά πας μόνο για την ισοπαλία. Για τον Αρη, έστω με τα προβλήματα που έχουμε, δεν μας αρκεί η ισοπαλία έστω κι αν αντιμετωπίσαμε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΑτρόμητοςΒ».

Ρωτήθηκε για το επίπεδο της εμφάνισης σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου. Β«Ηταν καταπληκτική η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπως και στον αγώνα του Κυπέλλου. Και ήταν άδικο να πάμε με 0-0 στο ημίχρονο. Παίζει ρόλο και η τύχη, εμείς δεν την είχαμε. Αν συνεχίζαμε 11 με 11, θεωρώ όμως ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες νίκηςΒ» και ρωτήθηκε επί τούτου.

Β«Όταν αποβλήθηκε ο Φατί είχαμε τουλάχιστον 15 λεπτά αγώνα μαζί με τις καθυστερήσεις. Γιατί όταν στα τελευταία 15 λεπτά παίζεις με παίκτη λιγότερο, είσαι υποχρεωμένος να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις το 0-0. Και είναι άδικη η αποβολή, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό στον ίδιο παίκτη. Εκεί ανατράπηκε και ο σχεδιασμός μας. Επαναλαμβάνω ότι ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Στο τέλος. Ναι προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε το μηδένΒ».

Σε ερώτηση σχετική με τον Μανουέλ Μασάδο, υποστήριξε ότι Β«εδώ και 2-3 ημέρες έχουμε μια συνεργασία και τον ευχαριστούμε για την συμπαράστασή του, στο σημερινό παιχνίδι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, προσωπικά θεωρώ ότι θα έχει επιτυχία, γιατί είδα ότι στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι εδώ μαζί μας, κατάλαβε πάρα για την ομάδα. Εχει δύσκολο έργο, αλλά θα έχει επιτυχίαΒ».

Στο μεταξύ, ο αποκλεισμός του Καρίμ Σολτάνι από την αποστολή, προφανώς και σημαίνει κάτι. Ο Γαλλοαλγερινός ξεχώρισε στον αγώνα του Κυπέλλου με την έλλειψη διάθεσης που τον χαρακτήρισε στα 10-15 λεπτά που έπαιξε. Και δεν αποκλείεται να ανατραπούν κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του παίκτη στην ομάδα, από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δείχνει να υστερεί σε διάθεση.

Σε ότι αφορά τον Μανώλη Παπαστεριανό, αύριο (16/01) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Υπάρχει φόβος πάντως να έχουν πειραχθεί οι χιαστοί, ενδεχόμενο που δεν θέλουν ούτε καν να σκέφτονται στον Αρη, αφού σε αυτή τη περίπτωση ο Ελληνας παίκτης θα μείνει αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα