Δώνης: Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία

19:08 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τη νίκη επί του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Ατρόμητος μπήκε πάλι στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά ο έλληνας τεχνικός θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, τονίζοντας πως δεν "κοιτάμε τη βαθμολογία, συνεχίζουμε την προσπάθεια".


"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η σημερινή καθώς ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση

και την συνολική παρουσία των παικτών μου σε αυτό το παιχνίδι. Δεν κοιτάμε που βρισκόμαστε παρά μόνο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας".

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν εκνευρισμένος με την διαιτησία του Αρετόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε πρωταγωνιστή του αγώνα.

"Το γεγονός πως δεν μιλάμε για την διαιτησία είναι γιατί δεν το θέλουμε. Αυτό ίσως κάποιοι το εξέλαβαν σαν αδυναμία. Νομίζω πως σήμερα πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής και μόνο αυτός. Κανένας άλλος", τόνισε αρχικά και συνέχισε.

"Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, ενώ στο δεύτερο θα μπορούσαμε εμείς να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα