Αινιγματικός ο Αρίας, αιχμές Ιβιτς

Ο Ντιέγκο ’ριας απάντησε αινιγματικά σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στην Κρουζέιρο, ενώ σχολιάζοντας την κλήρωση για τους "32" του Europa League τόνισε "δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος". Αιχμές από τον Βλάνταν Ιβιτς για την επικείμενη μείωση μισθών.

"Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο μπροστά

στους οπαδούς μας. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, αν και θέλαμε τη νίκη. Όταν η ομάδα παίζει σπίτι της πάντα παίζουμε για τη νίκη, για εμάς τους ίδιους αλλά και για τον κόσμο", είπε και πρόσθεσε ο Αρίας.

"Ακόμη κι έτσι, όμως, αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μπορεί να το γιορτάσει. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, ό,τι δώσει ο Θεός. Για μας εμάς το σημαντικό είναι να προκριθούμε όποιος και αν είναι απέναντί μας".

Ενώ για τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του απάντησε: "Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και μιλώ μόνο για τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό το δημοσίευμα. Μπροστά μας υπάρχει ο αγώνας με τη Δόξα, είναι ευκαιρία να νικήσουμε και να κερδίσουμε έδαφος στη βαθμολογία".

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Ιβιτς άφησε αιχμές για τη διοίκηση, που θέλει να ζητήσει από τους παίκτες να δεχθούν μείωση στις απολαβές τους. "Εμείς οι παίκτες με τις εμφανίσεις μας έχουμε φέρει πολλά έσοδα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Απ' όσα ακούω η διοίκηση θέλει να μας κάνει μείωση αποδοχών, αλλά εγώ θεωρώ πως αυτό δεν είναι δίκιο", είπε ο σέρβος.

Οπως γίνεται κατανοητό σε μία βραδιά που ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πανηγυρίζει το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ οι δηλώσεις του Ιβιτς ήδη συζητιούνται στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα