Super 3: Κόκκινοι και πράσινοι σκοτώσατε το μπάσκετ

Ανακοίνωση, με την οποία καυτηριάζουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αρη Super 3. Με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, οι κίτρινοι ουσιαστικά επιτίθενται κατά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που "κατορθώσατε

να γκρεμίσετε ό,τι με αγάπη, ρομαντισμό, αφοσίωση και καθαρότητα στήθηκε. Με τα ρυπαρά σας χρήματα στήσατε έναν ολόκληρο μηχανισμό που τον τροφοδοτείτε μεν για να σας εξυπηρετεί, αλλά ταυτόχρονα σκοτώσατε το μπάσκετ".

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Συνδέσμου: "Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν ανακάλυψε τον μπάσκετ. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα, ούτε καν τους περισσότερους. Όχι ο ΑΡΗΣ δεν πάτησε την κορυφή της Ευρώπης. Όχι, ο ΑΡΗΣ δεν έφερε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης.

Ο ΑΡΗΣ όμως έκανε τούτο το άθλημα, Εθνικό άθλημα. Ο ΑΡΗΣ έβαλε στην καθημερινότητα των Ελλήνων την… σπυριάρα μπάλα. Ο ΑΡΗΣ δίδαξε τι είναι το τάιμ-άουτ, τι είναι το τζαμπ-σουτ, τι είναι το σπάσιμο μέσης, τι είναι η ζώνη και τι το μαν-του-μαν.

Ο ΑΡΗΣ έφερε το μπάσκετ μέσα στην τηλεόραση, το έβαλε μέσα στην οικογένεια, το έκανε επιλογή των πιτσιρικάδων ως άθλημα. Ο ΑΡΗΣ κατόρθωσε να συσπειρώσει μια ολόκληρη χώρα, να την καθηλώσει και να της αλλάξει συνήθειες, αγωνιζόμενος τις Πέμπτες.

Ο ΑΡΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα