Λιακόπουλος: Μεγάλη νίκη με Καβάλα

Ο γκαρντ του Κολοσσού, Νίκος Λιακόπουλος μίλησε για την πορεία της ομάδας, αλλά και για τη νίκη απέναντι στην Καβάλα.

"Έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι με την Ε.Κ. Καβάλας, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Ήταν μία μεγάλη νίκη για μας. Είχαμε συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο, ξέροντας ότι απέναντι μας είχαμε μία πολύ δυνατή ομάδα", τόνισε ο Έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε:

"Πιστεύω

ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι η Καβάλα κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Έτσι μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, πιο διαβασμένοι και ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα. Στη συνέχεια κάναμε εύκολο το παιχνίδι, με την εμφάνιση μας".

Στη συνέχεια δήλωσε: "Είναι μία ομάδα που στηρίζεται πολύ στην έδρα της. Για μας το παιχνίδι στα Ιλίσια είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι τελικός. Το άγχος θα το έχει ο Ηλυσιακός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στο σκορ, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε καλή άμυνα. Αν τα πετύχουμε αυτά, θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Δεν έχω δώσει ακόμη το 100%.

Προσπαθώ κάθε μέρα- μέσω της προπόνησης- να γίνομαι καλύτερος. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, είμαστε μία οικογένεια. Θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα