Βοηθάμε όλοι τον Αλέξανδρο!

Κρίσιμη αλλά σταθερή, συνεχίζει να είναι η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου.

Ο "αδερφός" μας, που πρίν από λίγες μέρες έκανε μεταμόσχευση ήπατος, βρίσκεται στην εντατική του νοσοκομείου στο Έσσεν της Γερμανίας και όλοι περιμένουμε να δούμε αν ο οργανισμός του δεχτεί το μόσχευμα, κάτι που ΌΛΟΙ ευχόμαστε.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μιλήσει ο κάθε Ολυμπιακός. Τώρα είναι η ώρα που ο Αλέξανδρος..., χρειάζεται την οικονομική βοήθεια όλων μας. Τα ιατρικά έξοδα είναι τεράστια και η συμμετοχή

μας, κρίνεται ΑΝΑΓΚΑΙΑ. Ακόμα και τα 10€, είναι ικανά, να σώσουν την ζωή του "αδερφού" μας.

Πέρα από την βοήθεια που περιμένουμε από τους απανταχού "Γαύρους" της Ελλάδας, ζητάμε την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ συμπαράσταση της ομογένειας της Γερμανίας, όπως και των συνδέσμων της Θύρας 7 εκεί. Η οικογένεια ...παλεύει με τα κύμματα και πρέπει όλος ο Ελληνισμός της Γερμανίας, να σταθεί στο πλευρό της και στο πλευρό του παιδιού.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: GR9101106230000062360112338

Υ.Γ. Είναι πολλά τα ευχαριστώ που πρέπει να απευθύνουμε και σας υποσχόμαστε, ότι θα το κάνουμε αναλυτικά, σύντομα στο μέλλον. Πρέπει όμως να κάνουμε, ειδική μνεία στον υπουργό υγείας ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον αντιπρόεδρο ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ, στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, στους ιατρούς του ηπατολογικού τμήματος του νοσοκομείου "ΛΑΪΚΟ", στον πάτερ της Ελληνικής κοινότητας στο Έσσεν, καθώς και σε όλους όσους βοηθάνε οικονομικά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ

Piraeus Fan Club Gate 7

Keywords
Τυχαία Θέματα