NBA: Πλησιάζει στους Σέλτικς ο Ντέιβιντ Γουέστ

Ο Ντέιβιντ Γουέστ ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Βοστώνη, καθώς οι Σέλτικς είναι κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με τους Νιου Ορλεανς Χόρνετς για την απόκτησή του.

Ο 31χρονος φόργουορντ, που ήταν free agent, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Σέλτικς, έναντι ενός ποσού μεταξύ 27 και 29 εκ. δολαρίων.

Η μετακίνησή του από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης σε αυτή της Βοστώνης θα γίνει πραγματικότητα μέσα από μια ανταλλαγή με τη διαδικασία του sign-and-trade.

Στο

πλαίσιο αυτής, οι Χόρνετς θα πάρουν πιθανότατα τον έμπειρο σέντερ Ζερμέιν Ο'Νιλ και ένα ακόμα μικρό συμβόλαιο των Σέλτικς.

Ο Γουέστ είχε 18,9 πόντους και 7,6 ριμπάουντ σε 70 ματς ως Χόρνετ πέρυσι, αλλά η σεζόν τέλειωσε πρόωρα για εκείνον λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Στο μεταξύ, οι Μέμφις Γκρίζλις υπέγραψαν συμβόλαιο δύο ετών με τον πόιντ γκαρντ Τζέρεμι Πάργκο, τον αδερφό του Τζανίρο Πάργκο των Σικάγο Μπουλς που πέρυσι αγωνιζόταν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τέλος, ο 23χρονος σέντερ Σπένσερ Χόους θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο με τους Φιλαντέλφια Σίξερς, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας για μονοετή συμφωνία 4 εκ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα