Glory, glory Manchester United!

Καλησπέρα σας, καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε και να απολαύσουμε έναν συναρπαστικό τελικό! Από το ξεκίνημα του κειμένου, πιθανόν να αντιληφθήκατε πως δεν είμαι ο... original betoven. Βλέπετε, ο... αυθεντικός λείπει με άδεια για να παραστεί σε γάμο (όχι το δικό του, έχει καιρό ακόμα...). Ετσι, οικειοθελώς πήρα τη θέση του και θα μοιραστώ μαζί σας τα σημερινά πονταρίσματά μου, που αφορούν μονάχα τον αποψινό τελικό του Champions League. Αλλωστε,
δεν ασχολείται και με κάτι άλλο όλος ο πλανήτης, πλην της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου.
Οπως φανερώνει και ο τίτλος του κομματιού, είμαστε και θα ποντάρουμε υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι κόκκινοι διάβολοι του Σερ Αλεξ έχουν τη μεγάλη ευκαιρία και θα σηκώσουν απόψε (28/5, 21:45GR) το... Αγιο Δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, απέναντι στην Μπαρτσελόνα που οι περισσότεροι θεωρούν φαβορί. Επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε.Το "2" πληρώνει όχι απλώς ικανοποιητικά αλλά κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Βλέπετε, η απόδοσή του στον ΟΠΑΠ είναι 3,65. Λίγα βάζεις πολλά παίρνεις που λένε... Η Μπαρτσελόνα όσο κι αν φαντάζει "διαστημική" δεν είναι δυνατόν σε τελικό, που αντιμετωπίζει την Γιουνάιτεντ και μέσα στο Γουέμπλεϊ, να δίνεται φαβορί με απόδοση 1,90. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.Παίζουμε το διπλό του 3,65 κι ας χάσουμε, που λέει ο λόγος. Που δεν θα χάσουμε, αφού η Μάντσεστερ θα στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2011 και θα δώσει ένα καλό μάθημα στα... πόκεμον του Γκουαρντιόλα.
 
Σ' ένα γήπεδο, που στα 3/4 θα είναι βαμμένο στα χρώματα των Κόκκινων Διαβόλων, όπου στον πάγκο της μιας ομάδας βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές όλων των εποχών και σε εκείνον της άλλης ένας νεαρός υπερεκτιμημένος, που οι Αγγλοι είναι διψασμένοι για την κούπα και την εκδίκηση για τον προ διετίας χαμένο τελικό της Ρώμης, δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα χαθεί αυτό το τρόπαιο για τη Γιουνάιτεντ. Μόνο ο... Κασάι θα μπορούσε να το φανταστεί, αλλά δε νομίζουμε ότι θα τολμήσει να δώσει τα... σπόρια στην Μπαρτσελόνα.Λοιπόν, πέρα από τη νίκη στο 90λεπτο της ομάδας του Σερ Αλεξ, που πληρώνει απόδοση 3,65, θα ποντάρουμε ακόμα να μπουν 2-3 γκολ στον τελικό, που πληρώνει απόδοση 1,75. Στο όριο δηλαδή του under-over, ενώ και το Goal (1,65) έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί αφού λογικά θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.Στα ειδικά στοιχήματα τώρα, ένα καλό ποντάρισμα είναι να στοιχηματίσουμε στην... αεροπορία της Γιουνάιτεντ, δηλαδή στους Βίντιτς (25 απόδοση) και Φέρντιναντ (60 απόδοση), να σκοράρουν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Από τους μπροστινούς θα ποντάρουμε στον Βαλένσια που πληρώνει 18. Στο... απευκταίο σενάριο που σκοράρει πρώτη η Μπαρτσελόνα, θα προτείναμε τον Ινιέστα (12 απόδοση).Τέλος, στα... αγαπημένα μας κόρνερ, θεωρούμε πως δεν θα βγουν πάρα πολλά, ούτε όμως και λίγα. Συνεπώς θα ποντάρουμε τα λεφτά μας στα 9-10 κόρνερ, που πληρώνουν απόδοση 4,30. Αυτά και... καλό ταμείο να έχουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα