Ο Λάζλο Μπόλονι φέρεται να αποτελεί τον "εκλεκτό" της διοίκησης του ΠΑΟΚ για τη θέση του προπονητή

Ο Λάζλο Μπόλονι είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Με τον 58χρονο προπονητή έχουν γίνει οι περισσότερες συζητήσεις και απομένουν να διευκρινιστούν ορισμένα θέματα προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία! Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο και στο παρελθόν, όμως αυτή την φορά φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στην συνεργασία με τους Θεσσαλονικείς.
Ο τεχνικός της Λανς απασχολεί έντονα τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε.Ηδη μία πρώτη επαφή μαζί του έχει γίνει και για να προχωρήσουν παραπέρα μένει η λύση της συνεργασίας με την Λανς. Το Eurosport.fr ανέφερε χαρακτηριστικά: "Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται να διευθύνει την Λανς και στην League 2, αφού η ομάδα του Βορρά έχει ήδη προχωρημένες επαφές με τον προπονητή της Ανζέ Ζαν Λουίς Γκαρσία. Επίσης εκμυστηρεύθηκε ότι ελπίζει να προωθήσει το νέο του προορισμό πριν το τέλος του Σαββατοκύριακου".O Μπόλονι δούλεψε φέτος στη Λανς. Ως προπονητής εργάστηκε αρχικά στη Νανσί (1994-2000) συνέχισε στην Εθνική Ρουμανίας (2000-01), πριν αναλάβει τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (2001-03), με την οποία  κατέκτησε το νταμπλ και σούπερ Καπ το 2002. Μετά από τη Σπόρτιγκ  επέστρεψε στη Γαλλία για τη Ρεν (2003-06), το 2006 πήγε στη Μονακό, και αργότερα για δύο χρόνια (2008-10) εργάστηκε στην Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα το 2009 και δύο Σούπερ Καπ (2008 και 2009). Επίσης έχει εργαστεί στις αραβικές Αλ Βαχντά και παλαιότερα στην Αλ Τζαζίρα (2007-08)."Αξιζε μία δεύτερη ευκαιρία ο Χάβος"
Εν τω μεταξύ, ο Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του στα "Σπορ του Βορρά" υποστήριξε πως ο Μάκης Χάβος έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ και άξιζε μία δεύτερη ευκαιρία από την διοίκηση! "Σίγουρα είναι κρίμα που έφυγε. Πιστεύω ότι έκανε μία πάρα πολύ καλή δουλειά από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα. Σίγουρα πιστεύω ότι μπορούσε να συνεχίσει. Να του είχαν δώσει ακόμη μια ευκαιρία. Αλλά του εύχομαι καλή τύχη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές περνάνε, αυτός που συνεχίζει για πάντα είναι ο ΠΑΟΚ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, επειδή είναι και καλός άνθρωπος", ανέφερε ο Ουρουγουανός άσος.
Keywords
Τυχαία Θέματα