Ο M1 είναι ο πρώτος επεξεργαστής που σχεδίασε η Apple για υπολογιστές Mac

Η iSquare, o επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει πως η Apple παρουσίασε στο χθεσινό, διαδικτυακό της event τη νέα γενιά MacBook Air,
Mac mini και MacBook Pro που ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή M1, τον πρώτο επεξεργαστή για υπολογιστές Mac που σχεδίασε η ίδια.

Το MacBook Air είναι το notebook 13-ιντσών με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Χάρη στον επεξεργαστή M1, το MacBook Air κάνει τα πάντα ακόμα ταχύτερα, από την επεξεργασία οικογενειακών φωτογραφιών έως την επεξεργασία και εξαγωγή video. Η ισχυρή CPU 8-πυρήνων προσφέρει μέχρι και 3,5x φορές καλύτερη απόδοση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Με GPU έως και 8-πυρήνων τα γραφικά είναι έως και 5x φορές γρηγορότερα. Με αυτόν τον τρόπο οι τίτλοι παιχνιδιών τελευταίας γενιάς, με έντονα γραφικά «τρέχουν» σε σημαντικά υψηλότερους ρυθμούς καρέ. Οι εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιούν δυνατότητες που βασίζονται σε μηχανική εκμάθηση, όπως η αναγνώριση προσώπου ή η ανίχνευση αντικειμένων μπορούν να το κάνουν σε ελάχιστο χρόνο. Η προεπισκόπηση τεράστιων εικόνων ή η εισαγωγή μεγάλων αρχείων είναι ταχύτερη από ποτέ. Το MacBook Air με M1 προσφέρει πιο ισχυρό επεξεργαστή σε σχέση με το 98% των PC φορητών υπολογιστών που πωλήθηκαν τον περασμένο χρόνο.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 429 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα