Τον ερχόμενο Μάιο η διάθεση του Deathloop

Το Deathloop της Arkane Lyon, το πολυβραβευμένο studio ανάπτυξης πίσω από το Dishonored, θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5 και PC στις 20 Μαΐου, όπως αποκαλύφθηκε από τις καταχωρίσεις των Standard και Digital Deluxe εκδόσεων του τίτλου στο PlayStation Store

της Νέας Ζηλανδίας.

Το Deathloop είναι ένα next-gen first person shooter, όπου δύο αντίπαλοι δολοφόνοι παγιδεύονται σε ένα μυστηριώδες timeloop στο νησί Blackreef, καταδικασμένοι να επαναλαμβάνουν την ίδια μέρα για πάντα. Ως Colt, οι παίκτες για να μπορέσουν να “ξεφύγουν” από την λούπα, θα πρέπει να δολοφονήσουν οκτώ βασικούς στόχους πριν την ολοκλήρωση και επαναφορά της ημέρας. Θα πρέπει να μάθουν από τον κάθε κύκλο – δοκιμάζοντας νέες διαδρομές, συλλέγοντας πληροφορίες και βρίσκοντας νέα όπλα και ικανότητες.

Μέσα από τις δυο καταχωρίσεις μάθαμε επίσης, το επιπλέον υλικό που θα λάβουν όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελια του τίτλου, καθώς και τα περιεχόμενα της Digital Deluxe έκδοσης.

Αναλυτικά όσοι προ-παραγγειλουν τον τίτλο, θα λάβουν ένα μοναδικό όπλο -Royal Protector Machete (PS5 Exclusive)-, ένα character skin -“Storm Rider” Colt- και ένα trinket (equippable buff).

Όσον αφορά την Digital Deluxe έκδοση του Deathloop, εκτός του βασικού παιχνιδιού, θα περιέχει τρία όπλα -Transtar Trencher (PS5 Exclusive), Eat The Rich Tribunal και .44 Karat Fourpounder-, δυο character skins – “Party Crasher” Colt και “Sharp Shooter” Julianna-, το soundtrack του τίτλου και δυο trinket (equippable buffs).

The post Τον ερχόμενο Μάιο η διάθεση του Deathloop appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα