Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets είναι Android Enterprise Recommended

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Android Enterprise Recommended, το πρόγραμμα της Google που ενισχύει τις επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους να ενσωματώνουν στη λειτουργία τους λύσεις για κινητές συσκευές. Η συμμετοχή της Samsung
στο πρόγραμμα αυτό, αποτελεί μία ακόμη διαβεβαίωση προς τους πελάτες της ότι πληροί - και στην πραγματικότητα υπερβαίνει - τις προδιαγραφές υλικού και λογισμικού, που θέτει η Google για τις επιχειρήσεις.

«H Samsung έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στις προσπάθειες των επιχειρήσεων να εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία τους, μέσω κορυφαίων λύσεων που περιλαμβάνουν παραμετροποιήσιμο υλικό, εύχρηστο λογισμικό και ολοκληρωμένη ασφάλεια», δήλωσε ο KC Choi, EVP και Head of Global Mobile B2B Team του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Android Enterprise Recommended, διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τους εταιρικούς μας πελάτες να δημιουργήσουν μια εμπειρία χρήσης κινητών συσκευών που εξασφαλίζει την προστασία των υπαλλήλων, αυξάνει την παραγωγικότητά τους και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών της επιχείρησης, καλύπτοντας και υπερβαίνοντας τα πρότυπα της Google για ασφάλεια, παραγωγικότητα και ευελιξία».

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 738 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα