Fujitsu: «Κέντρο» στον στόχο της αυτονομίας με το Arrow Α301F

17:41 2/10/2013 - Πηγή: myPhone
Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη έρχεται από την Ιαπωνία, αυτή την φορά από την Fujitsu, η οποία τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Fujitsu Arrows A 301F. Ένα smartphone με λειτουργικό σύστημα Android και χαρακτηριστικά που θα ζήλευαν πολλά Android
smartphones. Οθόνη 5 ιντσών FHD, επεξεργαστή Snapdragon 800, κάμερα 13MP με OIS (οπτικό σταθεροποιητή) και σκάνερ αποτυπώματος στην πίσω όψη.

Δεν σας αρκούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα, είναι πως θα αντέχει με μία πλήρης φόρτιση για 3 ημέρες (πάντα σύμφωνα με την Fujitsu). Δεδομένου πως η μπαταρία που θα ενσωματώνει είναι μόλις 2600mΑh, υποθέτουμε πως η μεγάλη αυτονομία θα οφείλεται είτε στην οθόνη χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης τεχνολογίας IGΖΟ, είτε σε βελτιστοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία στο λογισμικό, ένα project που το έχει ονομάσει «ανθρωποκεντρική μηχανή». Το πιο σημαντικό όμως ακόμα δεν σας το αναφέραμε. Με μία φόρτιση χρονικής διάρκειας 10 λεπτών, το κινητό θα φορτίζει σε τέτοιο επίπεδο που θα μπορεί να βγάζει μία ημέρα πλήρους χρήσης!

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 110 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα