Education Awards Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ: Βραβείο Computing

Η Hewlett Packart έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Σωτήρη Γκανούρη για το επαγγελματικό του μέλλον.

Δελτίο Τύπου

Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της Πληροφορικής, HEWLETT PACKARD (hp), επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας COMPUTING, Σωτήρη Γκανούρη, σπουδαστή Πληροφορικής του MEDITERRANEAN COLLEGE Θεσσαλονίκης,

κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση να είμαι σήμερα μαζί σας και θέλω να ξεκινήσω πολύ απλά, λέγοντας ότι όλα τα χειροκροτήματα σε αυτήν την αίθουσα ανήκουν στους φοιτητές, τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του ομίλου ΞΥΝΗ. Συγχαρητήρια λοιπόν, για την καθιέρωση αυτού του θεσμού των EDUCATION AWARDS: για αυτήν την εκδήλωση επιβράβευσης των προσπαθειών των σπουδαστών», υπογράμμισε ο κ. Φίλιππος Προκόπης, υπεύθυνος προσλήψεων της εταιρείας HEWLETT PACKARD, ο οποίος έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας COMPUTING στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Σωτήρη Γκανούρη.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες και να τους ευχηθώ από καρδιάς την επίτευξη των στόχων τους», δήλωσε ο κ. Γιώργος Πελεκάνος, ακαδημαϊκός εισηγητής της CISCO, απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.

Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.

ΙΝFO

www.iek-xini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα