iWork και iLife θα προσφέρονται δωρεάν στο iOS 7;

Ένα screenshot από την τελευταία beta του επερχόμενου iOS 7 υποδηλώνει ότι η σουίτα γραφείου iWork και η σουίτα iLife θα προσφέρονται δωρεάν στο μέλλον. Όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το App Store μετά από καθαρή εγκατάσταση του iOS εμφανίζεται ένα pop-up με προτεινόμενες δωρεάν εφαρμογές της Apple. Στην τελευταία

beta περιλαμβάνονται οι εφαρμογές Pages, Keynote και Numbers (iWork) και iPhoto, iMovie (iLife) σε αυτή τη λίστα για πρώτη φορά υποδηλώνοντας ότι, ίσως, διατεθούν δωρεάν το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Αυτή τη στιγμή οι εφαρμογές Pages, Keynote και Numbers προσφέρονται προς 8.99€ στο App Store και προς 17.99€ στο Mac App Store. Κατά τη διάρκεια του WWDC 2013 η εταιρεία παρουσίασε την iCloud έκδοση της σουίτας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε browser σε desktop υπολογιστή χωρίς να έχει ανακοινώσει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής – κάποιο πλάνο τιμολόγησης. Αυτό οδήγησε σε πολλούς να υποθέσουν ότι η σουίτα γραφείου θα γίνει δωρεάν αποτελώντας ένα ισχυρό χαρτί για τις πλατφόρμες iOS και OS X. Το σημερινό screenshot ενισχύει αυτή την άποψη αλλά, όπως πάντα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φθινόπωρο για τα τελικά σχέδια της Apple.

[via 9to5Mac]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsiWork και iLife θα προσφέρονται δωρεάν στο iOS 7;

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα