H Garmin ανακοινώνει Head-Up Display (HUD) για το iPhone

H Garmin ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα της πρώτης HUD (head-up display) οθόνης για smartphones που χρησιμοποιεί την τεχνολογία bluetooth για να παρουσιάσει πληροφορίες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλεια και μειώνοντας τους περισπασμούς. «Το HUD επαναπροσδιορίζει την εμπειρία πλοήγησης επιτρέποντας στους οδηγούς να έχουν τα μάτια τους στον δρόμο», αναφέρει ο Dan Bartel, αντιπρόεδρος πωλήσεων στην Garmin.

Οι

πληροφορίες που βρίσκονται στην διάθεση του οδηγού περιλαμβάνουν εκτός από τις βασικές οδηγίες πλοήγησης στοιχεία όπως η απόσταση μέχρι την επόμενη στροφή, την ταχύτητά σας, το όριο ταχύτητας και εκτιμώμενο χρόνο άφιξης στον προορισμό σας. Ενημερώνει, μάλιστα, και σε ποια λωρίδα πρέπει να βρίσκεται ο οδηγός για την επόμενη στροφή και προειδοποιεί σε περίπτωση παραβίασης του ορίου ταχύτητας.

Η συσκευή είναι συμβατή με οποιοδήποτε bluetooth smartphone, όπως το iPhone, και τις εφαρμογές Garmin StreetPilot και Navigon. Η τιμή του HUD εκτιμάται στα $129.99 με κυκλοφορία μέσα στο καλοκαίρι.

[via Garmin]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsH Garmin ανακοινώνει Head-Up Display (HUD) για το iPhone

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα