Αυτό είναι το iPhone 5S (;)

To MacRumors έχει λάβει μια σειρά φωτογραφιών που φαίνεται ότι δείχνουν το επερχόμενο iPhone 5S της Apple. Οι φωτογραφίες συνάδουν με το εσωτερικό που είχαμε δει πριν λίγες μέρες με ακριβώς την ίδια logic board και νέα διάταξη για τα εσωτερικά εξαρτήματα σε σχέση με την τωρινή γενιά. Παρατηρώντας την ημερομηνία ’1243′ στο κάτω μέρος του τσιπ (43η βδομάδα του 2012, δηλαδή Οκτώβριος) εικάζουμε

ότι πρέπει να πρόκειται για πολύ πρώιμη πρωτότυπη συσκευή που ενδεχομένως χρησιμοποιεί τον ίδιο Α6 επεξεργαστή όπως το iPhone 5. Η μπαταρία, επίσης, φαίνεται ότι έχει χωρητικότητα 5.92 Whr σε σχέση με τα 5.45 Whr του iPhone 5 και αρκετά διαφορετικά part numbers που επιβεβαιώνουν κατά κάποιον τρόπο την πιστότητα του πρωτοτύπου.

Στο εξωτερικό, τώρα, θα παρατηρήσετε τη διαφορετική μορφή του LED flash που επιβεβαιώνει φήμες για ύπαρξη διπλού συστήματος flash στο iPhone 5S. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο σε ειδική εκδήλωση μαζί με το φημολογούμενο φθηνότερο iPhone καθώς και το ανανεωμένο iOS 7.

[via MacRumors]

Αυτό είναι το iPhone 5S (;)

No related posts.

Keywords
Τυχαία Θέματα