Απονομή βραβείου στην Wind

Για την επιτυχημένη της στρατηγική στη διαχείριση των digital media βραβεύτηκε η WIND στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Social Media World.


Το βραβείο Digital Media Strategy Excellence, παρέλαβε η online ομάδα της εταιρείας

στην τελετή απονομής The Socials: Social Media & Interactive Awards και στη συνέχεια η Χριστίνα Φωτεινοπούλου, Οnline senior account executive της WIND, μοιράστηκε με το κοινό την εμπειρία διαχείρισης του κοινωνικού προφίλ της WIND. Στην παρουσίασή της η Χριστίνα έδωσε χαρακτηριστικά παραδείγματα τρόπων αύξησης της αναγνωσιμότητας και engagement του κοινού με το brand μέσω της σωστής χρήσης των social media.


Εντυπωσιακή και η παρουσία των κοριτσιών – αγγέλων στο περίπτερο της WIND που ενημέρωναν για το νέο, απόλυτο συμβόλαιο W και παράλληλα προσέφεραν αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου το νέο «social and chic» ΝΟΚΙΑ LUMIA 720 με έκπτωση από 399€ μόνο 150€ με σύνδεση στο W. Στο τέλος του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δώρο το ΝΟΚΙΑ LUMIA 720.


Υπενθυμίζεται ότι η WIND κατατάσσεται στις εταιρείες που αξιοποιούν καλύτερα το ηλεκτρονικό επιχειρείν έχοντας αποσπάσει ακόμα 2 βραβεία για την καλύτερη Social Media Strategy και CPC Campaign, στο πλαίσιο των e-volution awards 2013.


Keywords
Τυχαία Θέματα