Netatmo, προσωπικός μετεωρολογικός σταθμός συμβατός με iPhone και iPad

Αν θεωρείτε ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις που ακούτε στην τηλεόραση ή διαβάζετε στο Internet πέφτουν συχνά έξω και θέλετε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε τη θερμοκρασία μέσα και έξω από το σπίτι σας με ακρίβεια, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας το δικό σας προσωπικό μετεωρολογικό σταθμό Netatmo και να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία από το iPhone ή το iPad σας.

Ο μετεωρολογικός σταθμός Netatmo

αποτελείται από δύο συσκευές: έναν κυλινδρικό USB αισθητήρα που τοποθετείται μέσα στο σπίτι και εντός της εμβέλειας του δικτύου Wi-Fi και μια μικρότερη κυλινδρική συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία και προορίζεται για εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι, κήπο κ.α.). Οι δύο συσκευές επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω Bluetooth και στη συνέχεια αποστέλλουν τα δεδομένα στο iPhone/iPad του χρήστη.

Πέρα από τη θερμοκρασία, ο σταθμός μετρά και άλλες χρήσιμες παραμέτρους όπως υγρασία, πίεση του αέρα, CO2 σε εσωτερικούς χώρους και επίπεδα του ήχου. Ο μετεωρολογικός σταθμός Netatmo κοστίζει €169 και συνοδεύεται από (δωρεάν) universal εφαρμογή για iPhone/iPad [iTunes link].

Σχολιασμός στο forum.

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsNetatmo, προσωπικός μετεωρολογικός σταθμός συμβατός με iPhone και iPad

Keywords
Τυχαία Θέματα