Το μικρότερο iPad θα ονομάζεται iPad mini, iPod nano με δυνατότητες Wi-Fi, νέος σχεδιασμός για το iPod touch (;)

Η γιαπωνέζικη ιστοσελίδα Macotakara αναφέρει νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο iPad mini της Apple αλλά και την αναβάθμιση στο iPod nano. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναμένει ότι το αυτό το iPad των 7.85 ιντσών θα ονομάζεται επίσημα “iPad mini” με το όνομα “iPad” να είναι τυπωμένο στην πλάτη της συσκευής, όπως το όνομα “iPod” είναι

τυπωμένο στις πλάτες τόσο των iPod touch όσο και του iPod nano, σηματοδοτώντας ένα ακόμα προϊόν στην κατηγορία του iPad.

H δεύτερη πληροφορία της ιστοσελίδας έχει να κάνει με το νέο iPod nano, το οποίο αναφέρει ότι θα διαθέτει δυνατότητες iCloud ώστε να ενεργοποιηθεί η υποστήριξη iTunes και iCloud. Με αυτόν τον τρόπο το iTunes Music Store θα κάνει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα διευκολύνοντας τους χρήστες να κατεβάζουν τραγούδια που έχουν αγοράσει στο παρελθόν όταν βρίσκονται σε δίκτυο Wi-Fi.

H ιστοσελίδα GizChina δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτό που φαίνεται ότι είναι θήκες για το επόμενης γενιάς iPod touch. Από τον σχεδιασμό φαίνεται αλλαγή στο design της συσκευής με την προσθήκη LED flash ή μικρόφωνο δίπλα στην κάμερα καθώς και την μυστηριώδη τρύπα στο κάτω μέρος. Σε αυτή την τρύπα είχε αναφερθεί αρχικά η ιστοσελίδα Macotakara στο παρελθόν χωρίς να γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι. Μερικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την εξυπηρέτηση δυνατοτήτων NFC αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors 1,2]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΤο μικρότερο iPad θα ονομάζεται iPad mini, iPod nano με δυνατότητες Wi-Fi, νέος σχεδιασμός για το iPod touch (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα