Το Divide του Ed Sheeran ξεπέρασε το 1 δισ. προβολές στο Youtube

Ο νέος δίσκος του Ed Sheeran [Divide] έχει παραπάνω από 1 δισεκατομμύριo προβολές στο YouTube, επιτυγχάνοντας αυτό το ορόσημο ήδη από την Κυριακή 5 Μαρτίου, λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Ξεκινώντας από την δημοσίευση των videos με στίχους για το Castle on a Hill και Shape of you, μέχρι και τις πρόσφατες

δημοσιεύσεις των 14 νέων βίντεο του άλμπουμ, οι θαυμαστές συνέρρευσαν στο YouTube για να ακούσουν τις νέες μελωδίες του Ed Sheeran.

Εκτός από το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου, τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφεται σημαντική αύξηση του ενδιαφέροντος στο YouTube για τον Ed Sheeran. Μόνο τους δύο τελευταίους μήνες, στο κανάλι του προστέθηκαν πάνω από 3 εκατομμύρια συνδρομητές, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κανάλι φέτος.

Ο Lyor Cohen, ένας από τους πιο σημαντικά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, είπε: «Ο Ed Sheeran είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στον κόσμο και ο νέος του δίσκος είναι ο καλύτερος που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Εδώ και χρόνια, συνδυάζει τα τραγούδια του με εμπνευσμένα βίντεο κλιπ. Είναι πολύ ωραίο να βλέπει κανείς θαυμαστές να «συρρέουν» στο YouTube για να τα δουν και να δείξουν την υποστήριξη τους για το νέο άλμπουμ».

Η στρατηγική της Atlantic Records να δίνει την δυνατότητα στους θαυμαστές να ανακαλύψουν τον δίσκο του στο YouTube μέσα από την κυκλοφορία των videos με στίχους, τα καλλιτεχνικά βίντεο, τα βίντεο από συναυλίες και τα αποκλειστικά βίντεο κλιπ – αλλά και να καλλιεργεί τις συνθήκες δημιουργίας περιεχομένου από τους θαυμαστές – ανοίγει τον δρόμο για αυτήν την καταπληκτική σχέση και διάδραση του καλλιτέχνη με εκατομμύρια θαυμαστές.

Η επιτυχία του Ed Sheeran αποτυπώνεται, επίσης και στα μουσικά charts του YouTube, με τον Sheeran να καταλαμβάνει έξι θέσεις στο τοπ 100 των Βίντεο για την περίοδο 17-23 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα