Στο Αthens Science Festival η Ericsson…

Το «παρών» θα δώσει η Ericsson στο φεστιβάλ καινοτομίας «Αthens Science Festival».

H Ericsson συμμετέχει στο Αthens Science Festival που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες και λύσεις. Ο Antonio Autolitano, Core & Cloud Director της Ericsson,

αναλύει το όραμα της Ericsson προς τη Διαδικτυωμένη Κοινωνία και παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Consumer Lab με τις τάσεις για τις διασυνδεδεμένες συσκευές έως το 2021. Το IoT έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και η Ericsson μπορεί να συμβάλει δυναμικά, ώστε να υποστηρίξει σε ατομικό, κοινωνικό αλλά και σε εταιρικό επίπεδο τις λύσεις που απαιτούνται.

Ο κος Autolitano τονίζει την ανάγκη της εξέλιξης και της πρωτοπορίας, παρουσιάζοντας case studies από τη Volvo, Maersk, το λιμάνι της Στοκχόλμης, το διαδικτυωμένο κράνος, τα smart meterings, αλλά κα το smart parking.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «Ο ρόλος των πρωτοπόρων, τα start ups, αλλά και το γενικό οικοσύστημα πρωταγωνιστούν στο μέλλον, ώστε όλα όσα φανταζόμαστε να τα δούμε στην πράξη». Κλείνοντας την ομιλία του εξηγεί τον ρόλο και τις πρωτοβουλίες της Ericsson με στόχο την ενίσχυση της καινοτομίας, παγκοσμίως αλλά και στην ελληνική αγορά, καθώς και την παροχή χρήσιμων εργαλείων, όπως το IoT Platform, Device Connection Platform (DCP), Iot Analytics και Rome IoT cloud, για την επίτευξη του στόχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα